rubiks kube

Sånn blir du en mester i hjernetrim

Sånn blir du en mester i hjernetrim

Det er gøy med hjernetrim og det er noe som er blitt utrolig populært de siste årene. Men kan man bli en mester? Det korte svaret er ja, og her skal vi se litt nærmere på hvordan du går frem og hvordan du kommer godt i gang. 

Man kan lære alt på nettet

En av de magiske tingene som internett har ført med seg, er at man har tilgang på så godt som all informasjon som er tilgjengelig. Det gjelder ikke bare tørre fakta, men også et stort antall tutorials og guider som viser deg hvordan du gjør ting. Dette gjelder også for hjernetrim, og hvis det er noe du alltid har slitt med å løse, som for eksempel sudoku, så kan det faktisk være en god ide å sjekke nettet for gode løsninger og tips. Så er du mye bedre rustet, og kan lære deg å knekke koden.

Det er jo faktisk sånn at hjernen kan trimmes, og vi kan bli bedre på ting. Det gjelder også ting som korttidshukommelse og logiske oppgaver, og det kan vi øve oss på. Hjernen er elastisk på den måten at den kan lære seg nye ting, men den trenger også utfordringer for å bli vedlikeholdt og utvikle seg. 

Kan du løse en rubiks kube? 

En av de tingene man kan lære på nettet, er å løse en rubiks kube. Det er den ultimate hjernetrim, og den er super å ha med seg overalt. Det er lurt å være litt tålmodig når man skal lære seg å løse en Rubiks kube, siden det er få som klarer det på første forsøk. På http://mastercubestore.no/, kan du finne mange forskjellige typer kuber, og lære deg noen gode triks for hvordan du kan løse dem. Kanskje er det en fremgangsmåte du ikke har prøvd enda? Det er aldri for sent å bli mester.