sparkecykkel

Morsomme leker for større barn

Morsomme leker for større barn

editorial

Det er ikke bare de minste barn som har glede av leker. Det finnes også masse leker som passer for større barn, og som er med til å skape glede, moro og læring hos barna. Samtidig kan de bidra til å gi barna en mer aktiv hverdag, som er bra for både kropp og sjel.

Leker for større barn

Når vi snakker om større barn, så er det barn som er over 4-5 år og går helt opp til de blir tenåringer. Det gjelder altså også barn på 8, 10 og 12 år, som fortsatt kan ha veldig stor glede av leker.

Det gjelder selvfølgelig om å tilpasse lekene til alderen, slik at de blir utfordret og ikke minst underholdt av det. Og her er aktive leker spesielt populære. Det gjelder blant annet de kule sparkesykler, som kan finnes for barn i de fleste aldersgrupper.

De minste modellene kan allerede brukes fra barna er 1 år, fordi de er utstyrt med ekstra egenskaper som gir større sikkerhet. Men du kan selvfølgelig også få sparkesykler for de store barn, som først anbefales når barna er minst 8 år. 

image

Mange forskjellige muligheter

Er du på utkikk etter en sparkesykkel for din gutt eller jente, da må du derfor først se på størrelsen og hvilken alder den passer for. Men det finnes også noen andre ting som er viktige. Noen egner seg nemlig veldig godt for triks, mens andre henvender seg til nybegynnere eller fungerer bedre for transport.

De finnes i masse fine designs, så barna selv kan velge en farge og design som passer for dem. Så kan de bruke dem sammen med vennene til triks og moro, eller de kan tilmed ta en tur på sparkesykkel til skolen eller vennene. Du kan kjøpe sparkecykkel barn på nett, så din gutt eller jente selv kan gå gleden av en.