Mercury marine

Mercury marine - Innovasjon og kvalitet på sjøen

Mercury marine - Innovasjon og kvalitet på sjøen

editorial

Som entusiast av båtliv, er det viktig å ha en pålitelig og kraftig motor for å kunne nå nye farvann og oppleve øyeblikkene på sjøen fullt ut. Heldigvis har båtentusiaster verden over fått øynene opp for Mercury Marine, som har vært en ledende aktør innen marinemotorer i over 80 år, med et eget fokus på innovasjon og kvalitet, og som har en solid kundeportefølje, med mange tilhengere i Norge.

Mercury Marineres historie og erfaring

Mercury Marine ble grunnlagt i Wisconsin, USA tilbake i 1939 med en visjon om å skape banebrytende, pålitelige og påkostede motorer for å gi båtentusiaster en uforglemmelig opplevelse på sjøen. Mer enn 80 år senere er Mercury Marine fortsatt tro mot visjonen og er nå et verdensomspennende selskap kjent for å levere pålitelige og kraftige marinemotorer med en imponerende levetid. Med erfaring og kunnskap fra over 17 000 ansatte, tilbyr Mercury Marine et komplett utvalg av pålitelige firetaktsmotorer, tostaktsmotorer, hekkaggregater og påhengsmotorer som gir deg en fantastisk båtopplevelse.

Mercury marine

Mercury Marineres innovative teknologi

Hos Mercury Marine har de alltid vært ledende når det gjelder å introdusere innovative teknologier. En av merkets hovedfokus er å skrive en grønnere fremtid med bærekraftige løsninger. For eksempel har Mercury Marine utviklet elektriske påhengsmotorer som gir båtentusiaster en stillegående og bærekraftig opplevelse på sjøen. I tillegg tilbyr Mercury Marine også digital teknologi med integrerte instrumenter, nettverksteknologi og tilpassede funksjoner som gir en mer avansert og tilpasset brukeropplevelse til sjøs.

Mercury Marineres høye kvalitet og pålitelighet

Mercury Marine har en lang historie med å levere marinemotorer av høyeste kvalitet med en pålitelighet som gjør det mulig for båtentusiaster å kunne lide bobilivet fullt ut. Mercury Marine sette kvalitetskravene høyt og kontrollerer alle produksjonsleddene nøye for å sikre at produktene som leveres er i samsvar med de strenge standarder og kvalitetskravene de har satt.

Mercury Marine har en kundeportefølje bestående av mange tilhenger fra båtenfeen og uteliv. Deres innovative teknologi, høye kvalitet og pålitelighet og solide erfaring har gjort dem til en av de mest ettertraktede og anerkjente produsentene av marinemotorer på verdensbasis. Les mer her: https://www.mercurymarine.com/no/no/