canon lader

Kjøp en ekstra canon lader

Kjøp en ekstra canon lader

Kjøp en ekstra canon lader

Alle som driver bare litt profesjonelt med fotografi vet at det å ha ekstra ladere og batterier er alfa og omega for situasjoner som krever ekstra fokus og energi. Det å gjøre klart til en shoot burde jo skje med god tid, men det er ikke alltid at det gjør det og da er det veldig fint å ha ekstra sett av både canon batterier og en canon lader.

Det gjør at man kan lade opp flere batterier samtidig sånn at man ikke er avhengig av strøm på selve dagen. Det kan høres ut som en liten ting, men det er en stor hjelp på en travel dag der man har en agenda som ikke alltid tillater lange nok pauser.

Utstyret skal være på topp

Å drive med foto er gøy, men det er enda mer gøy når man har riktig utstyr. Når man har et bra kamera fra canon er det å ha ekstra canon batterier og en canon lader helt avgjørende for en god opplevelse på sikt. Noe av det verste man kan oppleve er å være ut og batteriet ikke har mer strøm.

Eller at man har glemt igjen laderen sin et eller annet sted og skal lade opp batteriene sine til en shoot dagen etter? Hva gjør man da? Man har jo selvsagt en ekstra canon lader liggende, så man lader bare opp akkurat som man hadde planlagt. 

Forbered deg på kriser på forhånd 

Det å være forberedt på kriser på forhånd er virkelig nøkkelen til suksess. Situasjonen over er kanskje liten, men utfallet kan likevel være stort. Jeg kjøpte min ekstra lader på batterionline.no og har vært veldig fornøyd med det valget. Det å føle seg sikker er alltid godt og det kan jeg virkelig si at jeg gjør. Så er man alltid klar!