Dreieverktøy

Har dere alt dere trenger til produksjonen deres?

Har dere alt dere trenger til produksjonen deres?

Har dere alt dere trenger til produksjonen deres?

Det å ha ansvar for verktøy og maskiner i en produksjon er ikke en liten oppgave. Kanskje man føler noen ganger at den jobber man gjør ikke er like viktig i forhold til de som faktisk utfører den «ordentlige» jobben, men ikke noe kunne være lenger fra sannheten. 

Det er nemlig nettopp de som har den jobben som gjør det mulig for alle andre å gjøre jobben sin, sånn at vi i fellesskap kan skape de resultatene som vi går etter. Som et team. Og når det kommer til verktøy innenfor dreiing skal du faktisk også tenke dem som et team. Jeg vet det høres litt rart ut, men bare vent til du hører hva det er jeg egentlig mener her.

Dreieverktøyet deres er et team

Når det kommer til en produksjon som innebærer dreieverktøy burde man tenke på selve verktøyet som et team, på samme måte som man gjør med de ansatte. Det høres litt merkelig ut kanskje, men bare tenk på det: i et team hjelper man hverandre med å utføre en felles jobb og det er akkurat det de forskjellige verktøyene gjør når de settes sammen.

Når man skjærer i metall eller andre materialer har man for eksempel enormt stort behov for å sørge for at verktøyet ikke blir for varmt. For ikke bare kan det gå ut over produksjonen, men det går direkte ut over levetiden til det verktøyet man bruker som blir alt for varmt og dermed kan gå i stykker. 

Derfor bruker man et verktøy sammen med det som kan kjøle det ned. Vi fikk stor hjelp av https://www.secotools.com/ til å sette sammen en pakke som passet med de behovene våre og fikk et skikkelig bra team av verktøy som er helt optimal for akkurat den produksjonen vi har.