wallstickers

Gjør inngangen deres mer spennende med wallstickers

Gjør inngangen deres mer spennende med wallstickers

Gjør inngangen deres mer spennende med wallstickers

Det første man ser når man kommer inn hos noen er gangen. Det er ikke et rom som man kanskje tenker skal være særlig imponerende, men man kan med veldig enkle grep skape noe som vil gi både dere som bor der, og gjestene som kommer på besøk dit, en følelse av å være velkommen på en annen måte. Jeg vet at det er lenge til vi kommer til å kunne ha noen på besøk igjen, men la oss holde optimismen oppe og bare glede oss til det mens vi gjør det klart.

Det er jo også for dere som bor der, ikke bare gjestene. Med billige wallstickers er det nemlig lett å lage noe fint uten å bruke så mye penger på det.

Lett å skreddersy til akkurat dere

Når det kommer til interiør vil man ofte gjerne ha noe man føler representerer eller i hvert fall sier noe om hvem man er. Man vil kommunisere både til seg selv og de gjestene som kommer inn døra hvem man er og hva man står for. Selv om interiør er en veldig subtil måte å gjøre dette på er det ikke mindre viktig likevel.

Billige wallstickers kan være den perfekte måten å gjøre det på. Enten det er figurer eller dyr der barna henger opp klærne sine eller setter skoene sine eller et sitat eller annen dekorasjon på kommoden der man har nøkler og blomster stående ved inngangen er det et fint lite initiativ som viser at man bryr seg om detaljene.

La barna være med å velge

Barn elsker å få lov til å være med å bestemme og det skjønner jeg godt. Hvis man skal lage noe der deres ting er kan det være fint å velge ut noen alternativer som man selv liker og be dem om å velge.