dørautomatikk

Gjør arbeidsplassen mer tilgjengelig med dørautomatikk

Gjør arbeidsplassen mer tilgjengelig med dørautomatikk

editorial

Det er mange gode grunner til å vurdere dørautomatikk, både hjemme og på arbeidsplassen. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor. 

Få en mer funksjonell arbeidsplass

Det er svært viktig at man fokuserer på å ha en funksjonell arbeidsplass med god tilgang for alle. Det gjelder også hvis man har funksjonsnedsettelser, som kan gjøre det mye enklere med en automatisk dør som åpner og lukker av seg selv. Det er jo sånn at en arbeidsplass helst skal være fremkommelig, og hvis man løper mye frem og tilbake med tunge ting, så kan det fort bli en ekstra belastning å skulle åpne døren.

dørautomatikk

Det er også sånn at det fort blir veldig slitsomt hvis man gjør dette mange ganger i løpet av en dag, og det er helt unødvendig når det finnes løsninger som dørautomatikk som kan gjøre det hele en del lettere. Det blir mye mer tilgjengelig for alle på arbeidsplassen med dørautomatikk. Derfor er dette viktig å huske på når man skal optimalisere arbeidsplassen og gjøre den mer funksjonell – kanskje er det et element du har oversett? 

Gjelder også sikkerhet 

Det er jo ikke sånn at det bare er tilgjengelighet og funksjonalitet som gjør at det er smart med dørautomatikk på en arbeidsplass der man går mange mennesker frem og tilbake og inn og ut av dører. Det er jo også et slags sikkerhetsaspekt ved det.

Det blir fort gjort å glemme å låse døren bak seg hver gang, og ikke minst også slitsom å låse den opp. Med dørautomatikk så kan døren enkelt låses av seg selv, og det gjør det hele en del lettere når man skal inn og ut flere ganger i løpet av en dag. Det gjør det også sikrere, fordi man ikke risikerer at noen glemmer å låse og det får store konsekvenser.