billig parfyme

Slik finner du din signaturduft

Slik finner du din signaturduft

De fleste drømmer om å ha en signaturduft. Det er noe som oser av både mystikk og eleganse, og vitner om en put-togetherness som de fleste gjerne vil oppnå. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan finne frem til din signaturduft. 

Finn ut hva som snakker til deg

Det finnes utrolig mange dufter på markedet, og det er rett og slett fordi det er mange som har utrolig forskjellig smak. Hele utgangspunktet for en signaturduft, er at den skal være en del av det du forteller til verden om deg – uten å si noe. På samme måte som vi også kommuniserer med stil og visuelt uttrykk. Parfyme og duft blir en usynlig, men sansbar, tilleggsfaktor til det vi ser, og her kan man velge helt riktig og få folk til å forbinde en bestemt duft med nettopp deg. 

Vi mennesker har nemlig et svært tett følelsesmessig forhold med parfyme og duft generelt. Det er nemlig noe som kan minne oss på ting vi har glemt, på mennesker vi har kjent og på ting vi har opplevd. Dette kan du med fordel leke med når du skal velge signaturduft. Er det noe som sier noe om deg? Har du en yndlingsblomst eller minne, som kan destilleres i en parfyme?

Det finnes mange tilganger til parfyme, men det er lurt å prøve litt forskjellig så man vet hva som passer. Det er nemlig sånn at hudens kjemi også spiller en rolle for hvordan parfymen dufter på kroppen. 

Prøv deg frem 

Her må man prøve seg frem, og derfor er det lurt å ha mye å velge mellom. På www.coolpriser.no finner du et stort utvalg så du kan snuse deg frem til det helt riktige uten problemer. Det trenger nemlig ikke å være vanskelig, men en morsom og lærerik reise der du kanskje ender opp med mer enn bare en signaturduft.