stillas

Skal du starte opp et nytt byggeprosjekt?

Skal du starte opp et nytt byggeprosjekt?

Skal du starte opp et nytt byggeprosjekt?

Hvis du skal starte opp et prosjekt er det mange ting du kan glede deg til. Aller mest gleder man seg kanskje til det er ferdig, men hvi du er som meg, nyter du også prosessen. Men selv om jeg gjør det er det likevel enkelte elementer som jeg ikke er like fan av å skulle involveres i.

Et av dem var da vi skulle velge stillas. Da ga vi bare hele ansvaret over til noen som visste hva de drev med. Hvis du skal bygge noe som trenger et stillas og vil vite mer, ønsker å be om veiledning i valget ditt eller er klar til å bestille kan du gå inn på https://www.strandstillas.no/ og se på hva mulighetene dine er. Vi valgte å be om veiledning i forhold til akkurat hva vi hadde behov for, for det er ingen av oss som egentlig var helt sikre på hva som ville være den beste løsningen for oss og det prosjektet vi hadde satt i gang.

Et uvurdelig verktøy

Et stillas er et utrolig viktig verktøy som man ikke kommer unna i en byggeprosess. Det er noe mange ikke tenker over, men hvis man selv har valgt at man skal bygge hus eller hytte kan det være fint å sette seg inn i mulighetene. For hvis man ønsker seg å leie inn profesjonelle til noe av jobben, men selv vil male eller reparere noe på taket på hytta for eksempel, er stillaset faktisk noe du skal fikse selv. 

Be om veiledning

Jeg skal ikke skryte på meg å vite noe som helst om stillaser, så derfor vil jeg egentlig bare anbefale at du snakker med noen som virkelig vet hva de snakker om. Ikke prøv å finne ut av det selv. Bare be om hjelp, for resultatene blir mye bedre hvis du gjør det. Jeg lover!