Trapesplater

Praktiske og holdbare trapesplater for deg

Praktiske og holdbare trapesplater for deg

editorial

Skal du bygge carport, overbygd terrasse, redskapsrom, uthus eller noe helt annet? Da kan det være smart å tenke over allerede nå hvordan du vil lage taket over bygningen. En praktisk, enkel og billig løsning kan være trapesplater som kan tilpasses dine behov.

Mange gode egenskaper

Trapesplater er den type plate som brukes til trapestak, en løsning som vi ofte ser ved mindre tak og overbygg. Disse er produsert av polykarbonat, et materiale som gjør at du får plater som er svært slagfaste og bruddsikre. Dette er ideelt når man skal bygge i det harde norske klimaet, der vi ofte har regn, snø og annen nedbør.

Trapesplater

Her får du altså et materiale som er slitesterkt og holdbart, og samtidig er trapesplater utrolig enkle å jobbe med. De kan nemlig monteres med helt vanlig verktøy, og derfor kan man mange ganger selv klare å sette det opp. De er enkle å skjære til for å tilpasse det til dine spesifikke mål, og derfor er det altså et materiale som er enkelt å jobbe med.

Som en bonus kan du få trapesplater i en klar utgave, sånn at du får et tak som slipper gjennom mye lys. Dette kan være utrolig flott i f.eks. uthus eller andre tilbygg der man ønsker å få inn så mye naturlig lys som mulig.

Finn dine trapesplater i dag

Hos Webplast.no kan du finne et stort utvalg av trapesplater i enten klar eller opalfarget utgave. De er produsert av polykarbonat i absolutt høyeste kvalitet, så du får veldig sterke og holdbare plater til ditt byggeprosjekt. Platene har hele 15 års garanti mot brudd og lysgjennomgang, og det sier noe om kvaliteten.

På siden kan du finne forskjellige varianter og størrelser avhengig av dine behov, og derfor er det helt sikkert også de riktige trapesplater for ditt neste prosjekt.