skyvedører terrasse

Praktiske og flotte dører

Praktiske og flotte dører

editorial

De dørene vi velger i hjemmet vårt er viktige både for innredningen og det uttrykket vi oppnår, men i høy grad også for funksjonaliteten. Derfor bør du både tenke praktisk og på samme tid finne en design som du liker.

Tenk på de praktiske løsninger

Det er utrolig viktig i hjemmet at vi tenker over praktiske, funksjonelle løsninger som fungerer i hverdagen. Dette bør i alle tilfeller være viktige enn design, fordi det er så avgjørende for vår hverdag i hjemmet at vi velger noe som fungerer med våre behov og ønsker.

For eksempel kan skyvedører være utrolig praktiske i mange situasjoner. Det gjelder blant annet hvis du har et mindre rom med dører på hver side som fører inn i rommet. Det kan være bad, vaskerom eller kanskje et kontor som ikke er så stort. Her kan skyvedører være med til å spare veldig mye plass, så du kan utnytte rommet mye bedre. 

Med skyvedører slipper du nemlig at døren åpner opp i rommet, og derfor unngår du å «miste» plassen bak døren.

skyvedører terrasse

Skyvedører til terrassen

En annen populær løsning er å bruke skyvedører terrasse, og det er primært to årsaker til at folk bør vurdere å velge dette. Som allerede beskrevet sparer det plass, og derfor er det perfekt for en mindre terrasse eller balkong. Det kan gi mulighet for å møblere ditt utendørs område mye bedre uten å måtte ta hensyn til en dør.

For det andre unngår du problemer med dører som står åpne når det er mye vinn eller lignende. Med en skyvedør kan du åpne den litt eller helt, uten at døren blir blåst opp av vinden.

Det finnes forskjellige skyvedører med ulike åpningsmekanismer og designs, og derfor er det rik mulighet for å finne noe som passer til akkurat dine ønsker og behov i hjemmet.