rgb led strip

Kreative løsninger med LED

Kreative løsninger med LED

editorial

Belysning er mer enn bare en vegglampe ved sengen eller en pendel over spisebordet. Dekorasjonsbelysning er nemlig med til å skape den koselige atmosfæren som mange av oss ønsker i hjemmet. Her kan du bli klokere på hvordan du kan være kreativ med lys i hjemmet.

Spennende løsninger med LED

Det er ingen tvil om at LED belysning er fremtiden på grunn av det reduserte strømforbruket, og på grunn av de allsidige og fleksible løsninger som det gir. For eksempel kan du få de veldig populære og fine LED-strips som er den perfekte løsningen når du vil skape kreativ dekorasjonsbelysning i hjemmet.

LED-strips kan for eksempel brukes under kjøkkenbenken for å gi lys over bordet, eller det kan brukes inne i skapet. Det er også opplagt som en koselig belysning langs taket på soverommet, rundt TV-en i stuen eller tilmed utendørs på terrassen. De er utrolig enkle å montere, og de kan klippes til presis den lengden som du ønsker.

rgb led strip

Belysning i flere farger

LED-strips er satt sammen av lys i fargene i grønn, blå og rød. Dette gir en nyanse av hvit som er veldig behagelig, og som tilmed kan være veldig sterkt hvis du har behov for det. De kan kobles opp med fjernkontroll så du får muligheten til å skifte fargene mellom toner i rød, grønn eller blå. 

Den mest populære løsningen er RGB led strip 12V som passer perfekt til bruk i hjemmet som dekorasjonsbelysning, og som kan monteres på de fleste overflater på møbler, vegg og tak. 

Det er en løsning som holder veldig lenge, og derfor trenger du ikke bekymre deg om å måtte skifte ut etter kort tid. De er samtidig veldig enkle og ikke minst helt trygge å anvende, og du kan tilmed finne løsninger som er spesifikt designet for utendørs bruk.