sende pakke

Hva koster det å sende en pakke?

Hva koster det å sende en pakke?

Hva koster det å sende en pakke?

Med mindre du har familie i utlandet eller en bedrift der du sender varer til kunder er det å sende pakker noen de aller fleste gjør ganske sjeldent. Derfor vet man kanskje ikke hva det koster å sende en pakke og det mest vanlige å søke på i google er sende pakke pris.

Og det er ikke så rart. Det er mange som ikke vet hvordan de skal gå frem når man skal bruke posten. Hvis man ikke vet hvordan man skal gå frem kan det virke som mange forskjellige variabler man skal ta hensyn til, men det er faktisk ikke så ille når man først vet hva man skal og det er ikke så vanskelig å finne ut av.

Størrelsen avgjør

Når det kommer til å sende pakker er størrelse og vekt helt essensielt i forhold til prisen. I tillegg kan det koste ekstra hvis du for eksempel vil ha sporing på pakken eller hvis du skal sende pakken til utlandet og avhengig av om dette er innenfor Norden eller Europa eller i resten av verden vil prisen også endre seg.

I Norge er det mest vanlig å sende pakker i posten på under 2 kg fra en norsk adresse til en annen norsk adresse. Hvis du er usikker på om det du vil sende skal sendes som pakke eller bre, noe som også påvirker prisen, kan du gå til et lokalt postkontor og få veiledning. Der kan du kjøpe frimerker og sende pakken din også.

Fiks det på nettet hjemmefra

Hvis du vil slippe å stå i kø hos posten kan du ordne det meste på nettet. Leveringen av selve pakken må du gjøre på postkontoret, men da slipper du å stå i kø og du kan kjøpe frimerker på nettet, der du kan velge ut fra de forskjellige parametrene som er beskrevet over.