hvidpigmenteret lak gulv

Flottere hjem på 1-2-3

Flottere hjem på 1-2-3

editorial

Det er mange veier til et flott hjem, og i dag finnes det gode inspirasjonskilder overalt som man kan la seg forføre av. Hvis du er blant dem som elsker boligblogger og interiørblader, ja, så er det noen triks man kan plukke med seg og bruke i sitt helt eget hjem for enkelt å få samme effekt. Det skal vi undersøke litt nærmere her, så du kan finne veien til det perfekte drømmehjemmet på 1-2-3. 

Triks fra de danske boligbladene 

Det er ikke minst en ting som lyser opp på danske og svenske boligblogger, som vi ikke har i samme grad her hjemme. Det er nemlig flotte, hvitlakkerte gulv. Det er et ekstremt effektivt grep, som man ser i alle de lekre danske boligbladene, og er det en ting vi vet, så er det at danskene har en nese for godt design og flott interiør, så her er det bare å følge med. 

hvidpigmenteret lak gulv

Man kan enkelt selv benytte seg av dette trikset for å få hjemmet akkurat som man ønsker det. Hvis du har tregulv, så handler det om behandling. Hvis du vil ha hvite gulv som ikke er blanke, så er kanskje en behandling med hvit lut eller hvit såpe nok – og det som skal til for å få det utseendet du ønsker på gulvet. Det som hvert fall er helt sikkert, er at hvite gulv får boligen til å fremstå ren og sammenhengende, fordi man har en jevn flate. Bare tenk på hvor mye renere det fremstår når man har støvsuget eller vasket gulv – fordi man får bort ujevnheter som forstyrrer synsfeltet. Det samme gjelder faktisk når det kommer til å behandle gulvene så de får en ensartet og flott overflate. 

Gulvkanonen gir deg noen gode tips til hvordan dette kan gjennomføres, og du kan samtidig få noen gode grunner til hvorfor du skal ha et hvitlakkert gulv. Det tar deg hvert fall et skritt nærmere looket som de flotte danske boligbloggene og boligbladene viser.