dhl

Effektive fraktleveranser hos DHL

Effektive fraktleveranser hos DHL

I det daglige er vi avhengige av at logistikken fungerer tilstrekkelig. Dette både i forhold til privatliv og i jobbsammenheng når det er hektisk. De fleste velger derfor tjenester som til enhver tid kan tilfredsstille forventingene om effektivitet og kvalitet.  

I en travel hverdag er det flott å kunne stole på at viktige dokumenter og større forsendelser ankommer mottaker som avtalt. Ved å sammenligne fraktselskaper på nett kan du raskt finne frem til de beste prisene og leveringstidene. Det finnes i utgangspunktet ingen begrensninger på hva du kan sende ved bruk av et anerkjent fraktselskap som DHL.

DHL er et internasjonalt fraktselskap som tilbyr tjenester i over 220 land i verden. Ved bruk av tjenester som dette fraktselskapet tilbyr, kan du sende både store og små pakker til mottakere over hele verden. Her kan du velge mellom utallige frakttjenester ut fra om du er privatperson eller en bedriftskunde.

Frakt av dokumenter og pakker

DHL tilbyr en rekke praktiske og effektive løsninger for deg som skal sende dokumenter og pakker. Du kan sende forsendelser både som express og som internasjonal post. En forsendelse som skal sendes express kan i utgangspunktet være på maksimum 70 kg. Dersom du ønsker å sende internasjonal post vil du kunne sende pakker på opptil 2 kg.

Ved benytte Express levering kan du sende pakker både innenlands og utenlands. Du kan også benytte deg av denne tjenesten når du skal sende enkle eller regelmessige forsendelser. Internasjonal post kan derimot kun sendes som regelmessige forsendelser. Dette er en frakttjeneste som bare kan benyttes av bedriftskunder.

Forsendelser som leveres av DHL sendes ved bruk av flere ulike transportmidler som eksempelvis flyfrakt, sjøfrakt, jernbanefrakt og bilfrakt. Dersom det haster kan du benytte deg av tjenesten Dør-til-dør levering. Du kan effektivt finne frem til de ulike frakttilbudene på nett. Du kan her sammenligne både priser og leveringstider.