hårtap

Det finnes mange spennende hårfrisyrer der ute!

Det finnes mange spennende hårfrisyrer der ute!

De kuleste hårfrisyrene

Vi mennesker er rimelig overfladiske hva gjelder utseendet til tider, og spesielt håret bryr de fleste av oss seg veldig mye om. Her skal det gjerne være klipt en gang i måneden, og se velstelt ut hver gang vi går utenfor døra. Da skal gjerne også håret ha en del produkter i det – da spesielt for menn. Det finnes i dag mange kule frisyrer du kan prøve deg på!

Sidecut

Sidecut er utvilsomt blitt den mest populære frisyren blant menn over det siste tiåret, eller i hvert fall varianter av denne. Frisyren innebærer en kort klipp, gjerne millimeter kort, på sidene av hodet, mens toppen av hodet vil fortsatt ha en god mengde med hår vanligvis. Dette gjør det relativt stilig, men også til en ganske enkel frisyre. Her trenger en tross alt ikke tenke på å stelle hår ved sidene.

Helbarbert

Mange menn som opplever hårtap velger å barbere hele hodet. Selv om alternativer slik som produktene hos https://puregrow.no/ kan hjelpe deg med å unngå dette, så kan faktisk et helbarbert hode også være ganske kult. Det finnes tross alt mange som ikke sliter med hårtap som velger seg ut denne frisyren nettopp fordi den er så stilig!

Manbun

Det skal godt gjøres å argumentere for at det finnes noen frisyre, både hos damer og menn, som har blitt mer diskutert enn manbun over de siste par årene. Frisyren som simpelthen kun krever at en samler håret i en liten bunt på toppen av hodet er flott for enkelte, mens andre absolutt bare hater den!

Finn din frisyre i dag!

Enten du enter opp med sidecut, helbarbert hode, manbun, eller kanskje en helt annen frisyre, så er det uansett viktig å finne sin stil. Det finnes ufattelig mange forskjellige frisyrer å ta av, men du må tenke over hvilken akkurat du liker best, og hvilken som definerer deg som person!