lån

Derfor bør man sammenligne lånetjenester

Derfor bør man sammenligne lånetjenester

editorial

Det dukker opp flere og flere lånetjenester på nett, og derfor kan det være litt vanskelig å vite akkurat hva som gjelder av betingelser og vilkår for de mange forskjellige tjenestene. Her skal vi se litt nærmere på hvilke betingelser man som regel skal forholde seg til i en eller annen grad, og hvordan du kan sammenligne lånetjenester på nettet. 

Husk å sammenligne 

Dette er faktisk et tips som ikke utelukkende gjelder for lån på nettet, men som også er relevant for deg som vil spare på andre områder, for eksempel for å finne det beste mobilabonnementet eller internettleverandøren. Det er blant annet et spørsmål om å finne den løsningen som passer best, og da kan det lønne seg å sammenligne. 

lån

Det gjelder også for lån, at det er lurt å sammenligne hvis man vil skaffe seg oversikt over hva som finnes på lånemarkedet og hvordan det fungerer. Heldigvis finnes det egne tjenester som gjør at man kan sammenligne, ved å samle flere lån på et sted. På https://swiftbanker.no/ kan du få innblikk i hva de forskjellige lånene innebærer og krever, og få inntrykk av hva som passer for deg. 

Betingelser og vilkår for lån på nettet

Det er ikke sånn at det er de samme betingelsene og vilkår som gjelder for alle lån på nettet, de kan faktisk variere litt fra lånested til lånested. Det er dog viktig å huske på at noen ting går igjen. Det er for eksempel alltid en aldersgrense som skal oppfylles, og mange tror at denne er på myndighetsalder 18 år. Det er som regel ikke tilfellet, og aldersgrensen for å låne på nett kan være opptil 25 år.

Det er som regel også et krav om at man skal være bosatt i Norge og være norsk statsborger, og man kan ikke låne penger online med betalingsanmerkning i Norge. Det er greit å vite før man utforsker.