Ferdigbetong

Betong til alle

Betong til alle

Betong til alle

Hvis du skal bygge noe og trenger ferdigbetong i Volda er det mange gode muligheter for å finne det, men det å finne ut av hvilken leverandør man skal velge er ikke alltid det letteste. Derfor vil jeg fortelle deg om det vi gjorde da vi skulle bygge. Vi valgte å jobbe med Ulstein Betong og det er det mange grunner til.

De har egen betong-stasjon der de blander og forbereder ferdigbetong i Volda, der de lager betong på bestilling og leverer direkte til deg – helt ferdig til bruk. De er gode til å oppdatere anlegget, noe som gjør at fokuset på kvalitet både på produktet og produksjonen i seg selv er i høysetet. Det har gjort at de har en solid posisjon på markedet og den kompetente tilgangen deres ligger klart bak det resultatet.

Et solid valg

Akkurat nå har Ulstein Betong to store bilder som pumper betong, to store bilder som både kan blande betong i trommel og pumpe, fem store bilder med trommel.

Det betyr at de ikke bare har stor kapasitet til å produsere ferdigbetong i Volda, men også til å levere. Uansett hva slags prosjekt du driver med kan de hjelpe og den største pumpa de har, har en helt utrolig rekkevidde, nemlig en rekkevidde på inntil 40 meter.

Stor kapasitet

Det å ha stor kapasitet i produksjonen betyr mindre ventetid og mindre leveringstid. Det spiller klart på lag med moderne utstyr for både pumping og transport av betong og gjør av kvaliteten på både sprøytebetong og jord-fuktig betong til både mindre private kunder og store profesjonelle kunder blir en lett sak å tilfredsstille. Så hvis du trenger ferdigbetong i Volda har du funnet akkurat den leverandøren du trenger. Ikke mer å tenke over! Bare ta kontakt og be om råd og veiledning, så kommer du til å få det!