Velkommen
Om prosjektet
Historiske glimt
Fotoalbum 1
Fotoalbum 2
Fotoalbum 3
Fotoalbum 4
Fotoalbum 5
Slide show
Flytyper
Reklame
Dine historier
Forfatteren
Lenker
Kontakt info
e-mail me

Forfatteren

km_red.jpg

Jeg heter Kjersti Melling, er utdannet flyger og flyinstruktør og har ruslet rundt i denne merkelige flybransjen i rundt omkring 23 år. Med andre ord begynner jeg å bli en gammel dame, men jeg har fremdeles en del lyspunkt oppe i toppen.
Jeg ble ansatt som flyger i A/S Norving 06.01.1989. Som forskremt og relativt "nyutklekket" flyger ble jeg stasjonert i Alta og begynte min karriere som ambulanse- og trafikkflyger i et av verdens mest værharde strøk.
Min arbeidserfaring strekker seg fra flyinstruktør og flyger til spesialiststillinger i Luftfartsverket og derfra til dagens arbeid som skolesjef ved en flyskole. I disse årene har jeg hele tiden arbeidet med undervisning, noe som innebærer at jeg også har produsert forelesninger, artikler og manualer innen faget.
Av faglitterær produksjon har jeg skrevet boken "Fly og sikkerhet" som ble utgitt på Norsk Aero Forlag i 1999. Den er nå pensumlitteratur til privatflyger sertifikat.
Jeg har også publisert en del artikler om flysikkerhet på nettet og i fagbladet "Flynytt".
Sett bort fra min formelle bakgrunn er ikke minst min forutsetning at jeg arbeidet i selskapet, traff menneskene, var med på dagliglivet og opplevde, sammen med de andre ansatte og lokalbefolkningen i Finnmark, en ganske langtekkelig seigpining før selskapet gikk konkurs.
Min største drivkraft er imidlertid at jeg virkelig ønsker at historien om selskapet skal bli kjent og at jeg ønsker å være den som skriver denne!